Click Here To see this page in English
Venue Hire Getting Here Contact Us
  • Wil je graag diepere verbondenheid met anderen?
  • Verlang je naar steun en vervulling van binnenuit?
  • Ben je op zoek naar échte vriendschappen met gelijkgestemde mensen?
  • Ben je opzoek naar levenszin, verbinding en betekenis?
  • Zou je moeiteloos dieper in je eigen welbehagen willen duiken?
  • Ben je klaar voor een upgrade van wat jij gelooft dat mogelijk is in je intieme relaties?

Thrive! in New Eden

Geniet van Heart Circles, livemuziek, een familievibe, intense verbindingen, lekker eten, veel plezier en dansen.

Gedurende meerdere weekends

tussen 26 juli en 13 oktober

 

 
Boek nu je ticket

Wat is een Thrive! Weekend in New Eden?

Laten we eerlijk zijn, het moderne leven is zo opgezet dat we in afscheiding naast elkaar leven. Het is druk, het gaat snel, en hoe vol het ook aanvoelt, toch kunnen we niet ontsnappen aan een diep gevoel van eenzaamheid, als gevolg van dit vrij geïsoleerde bestaan. 

Je verlangt naar een hechte gemeenschap met gelijkgestemden. Je verlangt naar meer voeling in je lijf en wezen. En toch merk je dat je je verschuilt achter barrières van wantrouwen, aarzeling en achterdocht - barrières die je ervan weerhouden om dieper contact te maken.

Je weet dat er meer is in het leven. Je wilt minder doen en meer zijn. Je wilt die binnenmuren laten wegsmelten en de schoonheid en wellust van je eigen hart ervaren. Je weet dat het er is. Je hebt het gevoeld. Maar soms, in de drukte van alledag, geraakt het overdekt en bedolven.

Maar weet je. Je bent geboren als deel van een tribe. Het is nooit de bedoeling geweest dat je het alleen zou moeten doen. Je bent hier om een reden. Je bent hier om te gedijen, samen met andere zoekers op het pad.

Wanneer we op deze manier doelbewust samenkomen, krijgen we een nieuw sjabloon te zien voor de zich ontwikkelende mens. Waar we allemaal deel van zijn. In deze geupgrade versie van onszelf is je bruisende levendigheid een essentieel onderdeel. Zo krijg je toegang tot je beste leven, ervaar je echte vrijheid en de pure vreugde om geboren te zijn in een menselijk lichaam.

Stel je voor, je bezoekt een plek buiten de tijd, een plaats waar de tijd stil staat. Een weelderige oase en een heiligdom voor je ziel, waar jij in al je glorie gezien en gevoeld kan worden. Een plek waar je mag verschijnen zoals je bent. Een plek waar je de échte jij wordt.

New Eden is die plaats. New Eden is een prachtige, voedende, helende omgeving waar je echt in je authentieke zelf kunt zakken, rusten en ontvangen. Van binnenuit vervuld, kan jij je licht in de wereld laten schijnen en je bereik vergroten, ver voorbij wat je eerder voor mogelijk had gehouden.

New Eden is een plek die het gevoel geeft van thuiskomen. Het is een plek waar je de grenzen van je zelfexpressie kan ontdekken. Waar je ongekende vormen van vrijheid kan vinden. Waar je het vermogen tot openen kan verdiepen. Het bereik van je vreugde kan verkennen en aanwezig blijven terwijl je met bewustzijn vooruit reist. 

New Eden is een plaats waar mensen als vreemden arriveren en als levenslange vrienden vertrekken. De Weekend Gatherings in New Eden zijn ervaringsgericht samengesteld met als doel: verbondenheid met jezelf, anderen en de wereld.

Ervaar je lichaam, en zak er dieper in. Sta jezelf toe om bewogen te worden vanuit een diepere verbinding met jezelf en anderen. Zie hoe de stress en de afgescheidenheid door het hedendaagse leven oplossen en verdwijnen. Ervaar een hartsgerichte familie. Wees doordrenkt met je eigen grootsheid. Vertrek weer helder en bewust verbonden met de schoonheid van je leven. Maak verbinding met je tribe.

Ben Jij Klaar Om Deel Te Nemen Aan Een Van Onze  Thrive! Weekends?

Boek nu je ticket

Wat gebeurt er tijdens een Thrive! Weekend?

Elke Weekend Gathering is uniek en ontvouwt zich natuurlijk. Dit betekent dat we onze ervaring samen co-creëren. Met dit als gegeven, zijn er toch steeds enkele kerningrediënten waarvan je zal proeven. Hier zijn er een paar...

Heart Circles

In kleine groepjes van maximum acht mensen beoefen je authentieke communicatie,  zelf leiderschap in overgave, en Heart iQ vaardigheden.

Embodied Connection

Gedurende het weekend krijg je meermaals de kans om met jezelf en anderen te verbinden via beweging, geluid, ademhaling en aanraking.

Intimacy Practices

We willen dat je elk weekend verlaat met een praktisch toepasbare oefening en -tool  die je thuis meteen kan gebruiken. Elk weekend biedt training in een andere vaardigheid.

Divine Relaxation

Velen van ons dragen een subtiele kern van stress, als een statische brom in de achtergrond, met zich mee in het zenuwstelsel. Met vallen en opstaan hebben we te leren hoe onszelf te ontspannen zodat diepere heling kan plaatsvinden.

Q&A Satsang

Je krijgt dit weekend de kans om Christian als facilitator te ervaren in het versterkte energieveld van de groep, en je vragen te stellen die in de moment  opduiken.

Music & Dance

Elk weekend bieden we je een Ecstatic Dance-ervaring, gevolgd door een ontspannende lounge-party. Dans je hart los en maak levenslange vriendschappen.

Wat je tijdens een Gathering zal Ervaren

Voedende ervaringen voor je lichaam, geest en ziel, door naar binnen te keren, in rust en stilte.

Voel je gesteund en ontvangen bij het verdiepen van je verbinding met anderen.

Een verborgen heilige plek, slechts 1,5u rijden van Amsterdam.

Speelse verkenning van je sensuele zelf.

Upgrade van je innerlijke weten.

Ruimte om jezelf te zijn.

Een drugs- en alcoholvrij event.

Vrijheid om die activiteiten te kiezen die je aanspreken.

Heerlijk vegetarisch eten, met liefde bereid door onze chef-kok.

Vieren, leren, ontspannen, opnieuw verbinden en nieuwe vrienden maken.

Belichamende oefeningen die je toegang geven tot de aangeboren wijsheid en waarheid van je lichaam.

 

Boek nu je ticket

Uw korting: €495  €295

Prijs is inclusief:

  • Alle sessies en activiteiten op vrijdagavond, zaterdag en zondag
  • Vegetarische maaltijden, te beginnen met diner op vrijdagavond om te eindigen met lunch op zondag

  • Accommodatie voor vrijdag- en zaterdagavond in een gedeelde kamer

  • Het kortingstarief geldt alleen voor 2019. De normale prijs van € 495 zal in 2020 terugkeren.

Registreer Nu

Luister wat anderen te zeggen hebben over hun deelname aan een Weekend Gathering in New Eden

 
 
 

Waar is het te doen?

Onze Thrive! Weekends vinden plaats in New Eden, onze eigen toegewijde plek in het hart van Friesland, Nederland, omringd door 50 hectare prachtig bos en natuur. Een privé domein, weg van het lawaai en de afleidingen van het moderne leven.

Een verblijf in New Eden is alsof je in een andere realiteit met wonderen en magie stapt. We doen ons uiterste best om een sterke en liefdevolle omkadering te creëren waarin je kunt stretchen tot de beste versie van jezelf in een cultuur van acceptatie, authenticiteit, diepgang, meesterschap en leven vanuit het hart. Dit is een plek waar je kan gedijen!

 

Are you ready to join us at ThriveFest?

BOOK YOUR TICKET DISMISS MESSAGE

Frequently Asked Questions

Veel gestelde vragen

Nee. Nieuwkomers en ervaren circlers zijn welkom. We hebben deze weekends ontworpen als een plek waar nieuwe mensen geïnitieerd worden in het werk, en waar de ingewijden elkaar terug kunnen ontmoeten om verbonden te blijven.

Ja! Jullie kunnen samen registreren en een gedeelde kamer boeken 

De prijzen die u op deze pagina ziet, omvatten alle activiteiten, sessie, de event ervaring, alle maaltijden en gedeelde accommodatie.

Onze maaltijden zijn vegetarisch en meestal biologisch, wanneer je bepaalde dieet vereisten hebt, kan je dat selecteren bij het boeken van  je voeding- en accommodatiepakket. Wij rekenen geen extra kosten voor uw dieetoptie, wanneer je uw aanvraag doet op het moment van registreren. LAST MINUTE dieetverzoeken zijn soms niet mogelijk of kunnen een kleine kost met zich meebrengen.

Al onze kamers hebben een eigen badkamer en een eenvoudige inrichting. Ze zijn ingericht met bedden, een bureau en bijzettafels met elk een lampje.

 

Wij leveren lakens, beddengoed en handdoeken. De meeste van onze kamers hebben een dubbele bezetting, sommige zijn drie- of vierpersoonskamers. We bieden de beste kamers op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. We geven voorrang aan stellen voor onze tweepersoonskamers.

In New Eden geraken is gemakkelijk!

We hebben een pagina op onze site gezet met eenvoudige aanwijzingen over hoe u hier kunt komen met de trein, bus en auto.

 

Klik hier om een nieuwe pagina te openen en meer te leren over hoe je bij New Eden kan geraken.

Deelnemers kunnen tot 30 dagen vóór de start van het event annuleren met 25% annuleringskosten van de volledige prijs van het event. Terugbetalingen worden zo snel mogelijk betaald, maximaal 30 dagen na de annuleringsdatum. Als de annulering binnen 30 dagen vóór de begindatum van het event plaatsvindt, wordt er geen terugbetaling verleend.

Kinderen zijn welkom onder begeleiding van jezelf of een begeleidende volwassene. We hebben momenteel geen personeel beschikbaar voor kinderopvang in New Eden.

Je kan op vrijdag inchecken na 15:00 uur. Het diner begint om 18.00 uur en de eerste sessie is om 19.30 uur. Het event eindigt na de lunch op zondag rond 15.00 uur.

De voertaal van de begeleiding en facilitators is toegankelijk Engels.

Natuurlijk zijn er steeds andere deelnemers die je in je eigen taal kunnen ontmoeten of mogelijk willen helpen moest je iets niet goed begrepen hebben. 

Close

Got a Question?

Fill in the form below and we'll be in touch